keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kirjahankinnat, osa 3: Valinta & Viettelys

Edellisessä kirjahankinnat-postauksessa mietin milloinka seuraava kerran esittelen kirjahankintoja. Tässä se tulee nyt pikemmin kuin arvasinkaan!

Sain ihanalta ystävältäni synttärilahjaksi Kiera Cassin Valinta-kirjan, joka aloittaa saman nimisen sarjankin. Hän on itse kirjan lukenut ja pitää siitä kovasti. Meillä on myös todella samanlainen maku kirjojen suhteen, joten uskon, että itsekin saatan kirjasta tykätä kovasti. Toivottavasti ainakin!

Synttäreideni aikaan Etelä-Pohjanmaan Info-kirjakaupoissa alkoi syyskarkelot, jolloin sai valitsemansa kirjan puoleen hintaan. Kävin sitten kurkkimassa valikoimaa, ajatuksena ostaa siskonpojalleni synttärilahja, mutta tarttuihan sieltä itsellekin jotain mukaan. Maggie Stiefvaterin Väristys-sarjasta olen lukenut varmasti ensimmäisen osan ja todennäköisesti myös toisen (ainakin goodreads niin väittää), mutta en kyllä siitä muista yhtään mitään. Trilogian kolmannen osan, Ikuisuuden, olen joskus ostanut alennusmyynnistä, joten nyt kun löytyi sarjan itsenäinen jatko-osa halvalla, tarttui se mukaani. Tämän kirjan sain puoleen hintaan, joten neljä euroa ei tehnyt kovin suurta lovea opiskelijabudjettiini.

Toivottavasti pääsisin näiden kirjojen pariin pian, mutta ensin täytyy saada oppari ja muut koulujutut valmiiksi!

2 kommenttia:

  1. Hyviä valintoja. Stiefvater kirjoittaa tosi elävästi, muistan että eläydyin kirjan henkilöihin aika tiiviisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole suurta muistikuvaa hänen kirjoistaan, mutta jotakin toista sarjaa häneltä on kehuttu monessa paikassa mielestäni enemmän kuin Väristystä. Sitä ei kaiketi ole vielä edes suomennettu :) Mutta pitäisi nyt vain päästä aloittamaan tämä sarja uudelleen :)

      Poista