keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Kirjahankinnat, osa 9: Oliivityttö

Oliivityttö oli täysin heräteostos, kun kävin työhaastattelussa ja aikaa oli odotella linja-autoa takaisin kotiin. Päätin pyörähtää Info-kirjakaupassa katsomassa onko mitään hankintalistalla olevia kirjojani alennuksessa. Eipä ollut. Meinasin jo poistua koko kaupasta, kun päätin vilkaista oven vieressä olevan laatikon, jossa oli erittäin edullisia kirjoja.

Siellä ei oikein näyttänyt olevan mitään mielenkiintoista pikaisella vilkaisulla, mutta aikaa kuluttaakseni päätin katsoa tarkemmin. Sieltä sitten löytyi Oliivityttö parin paksumman kirjan välistä. Yksi ainoa kappale tätä kirjaa. Euron hintaan.

En olisi varmaan tästä kiinnostunut, jollei minulla olisi ollut jonkinlaista aiemmin kuultua muistikuvaa tästä kirjasta. Työharjoittelussa ollessani eräässä kirjastossa kirjastonhoitaja esitteli minulle vinkkauspakettinsa kahdeksasluokkalaisille ja kertoi samalla valitsemistaan kirjoista. Oliivityttö oli vinkkauspaketissa mukana.

Päätin kirjan nappaista mukaani, kun sitä ei ainakaan hinnalla oltu pilattu. Ja minua vakuuttaa ja saa kiinnostumaan kirjoista yleensä aina se, että kun joku kirjavinkkari on valinnut jonkun kirjan pakettiinsa. Ainakin kirjavinkkari on kyseisestä kirjasta silloin pitänyt.

Tämän kirjan saisi nopeasti kyllä luettua, kun ei tässä ole kuin 131 sivua. Mutta katsotaan, milloin kirjaan tartun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti