tiistai 5. kesäkuuta 2018

Neverendingly kaksi vuotta!

Äkkiä se aika menee, kun blogini jo täyttää 2 vuotta! Muistan kahden vuoden takaisen kesän kuin eilisen, kun blogiani aloittelin vasta. En tätä kahta vuotta mitenkään menestyksekkääksi voi sanoa, kun se kuuluisa lukujumi on vaivannut lähes koko tämän ajan ja jo ennen blogiakin. Mutta päätinkin alusta saakka, että itselleni pääasiassa tätä kirjoittelen, omaan tahtiin ja ilman stressiä. Siinä ainakin olen onnistunut sen suuremmitta stresseittä, kerrankin!

Lainailin kirjastosta sarjakuvia, kun ei lukuromaanit nyt tahdo oikein edetä. Ajattelin, että tätä lukujumia saisi ehkä purettua jollakin helpolla, nopealla ja lyhyellä luettavalla, johon sarjakuvat sopisivat oikein hyvin. Sagat olen lukenut jo aiemmin mutta se sarja jäi kesken. Ajattelin lukea ne alusta nyt nopeammalla tahdilla ja jatkaa sitten sarjaa suoraan siitä mihin jäin. Olikohan se viides tai kuudes osa, en edes muista. En näistä kuitenkaan bloggaa tänne uudelleen. Närhen Agnes-sarjasta olen lukenut ensimmäisen osan, joten tämänkin trilogian voisi lukea nyt vihdoin loppuun.

Toivottavasti blogin elämä jatkuu ainakin samanlaisella tahdilla, mutta mieluusti myös vilkkaammalla. Katsotaan mitä seuraava vuosi tuo tullessaan! Mukavaa alkanutta kesää kaikille lukijoille ja blogituttaville! Kiitos, että luette ja innostatte minuakin! ♥

4 kommenttia: