sunnuntai 11. elokuuta 2019

Pitkästä aikaa

Heipä hei pitkästä aikaa!

Kesä on kulunut ohi yhdessä hujauksessa ja huomaamatta on tullut pidettyä yli kahden kuukauden tauko blogista. Tuona aikana en kyllä ole saanut edes paljoa luettua mitään, mistä olisin voinut kirjoittaa blogiin. Luin Becky Albertallin Minä, Simon, Homo sapiensin uudelleen, S/S Urstin innolla odottamani Kontaktin ja yhden lasten runokirjan. Kontaktista en halunnut poikkeuksellisesti blogipostausta kirjoittaa, kun en oikein tiedä mitä olisin siitä osannut korrektisti sanoa. Se oli pettymys, mutta joskus ne odottamat kirjat eivät lunasta odotuksiaan. Pääasiassa yritän aina kirjoittaa lukemistani romaaneista jotakin tänne lähinnä itselleni muistiin.

Elokuu alkaa olla kuitenkin puolessa välissä ja päätin tässä yrittää alkaa herätellä blogia ja myös instagramia uudelleen hereille. Siispä päätin kerrankin napsaista kuvan kuukauden "tbr-pinosta" (voiko kahta kirjaa sanoa pinoksi?), vaikka en yleensä tällaista suunnitelmallisuutta harrasta kirjojen kanssa. Varsinkin kun lukemiseni on niin epävakaata etten tiedä saanko kuukauden aikana mitään päätökseen. Nyt olen kuitenkin toiveikas kun minulla on kahden viikon kesäloma vasta tulossa!

Schwabin kirjaa olen aloittanut (varmaan kolmannen kerran jo) ja edennyt siinä nyt ihan hyvin. Minua kieltämättä vähän nolottaa, että arvostelukappaleita on jäänyt rästiin odottamaan ihan liian pitkäksi aikaa. Mutta yritän saada itseni aktivoitumaan niiden kanssa tässä syksyn mittaan. Kirjastostakin pukkaa koko ajan uusia mielenkiintoisia kirjoja ja sen takia toivon että olisinpa nopeampi lukemaan eikä aina iskisi jonkin sortin lukujumia! Kaipaan sitä, kun nuorena pystyin uppoutumaan lukemiseen paljon paremmin kuin nykyään. Nykyään on niin paljon kaikkia häiriötekijöitä, jotka tekee keskittymisestä vaikeaa.

Nyt tämän lörpöttelyn myötä toivotan mukavaa elokuuta!

2 kommenttia:

 1. Havahduin vasta nyt luettuani tämän sun postauksen, että hitto, nyt on jo elokuu. Aika tuntuu menevän vuosi vuodelta vaan nopeammin ja sen huomaa myös oman blogin puolella, pitempiä postaustaukoja saattaa tulla ihan tuosta noin vaan! Mutta onpa kiva että oot täällä taas!

  Jään innolla odottamaan sun mielipidettä Schwabista, pidin itse tuosta kirjasta paljon, ja oottelen täällä ihan innoissani sitä seuraavaa osaa. Sain kyseisen kirjan myös arvostelukappaleena, mutta eipä ole tullut postattua siitä vieläkään... vähän meinaa nolottaa siis myös täällä. Jostain syystä kirjoittaminen on tämän vuoden puolella vaan tökkinyt ja pahasti, mutta oon tullut siihen tulokseen, että kyllä se into sieltä vielä joskus palaa - ainakin toivottavasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihanaa kiitti kommentista! <3 Toistaiseksi ainakin oon tykännyt Schwabin kirjasta, vielä kun pääsisin kunnolla sen kanssa vauhtiin. Mulla on kans kirjoittaminen ja toki lukeminenkin tökkinyt pitkään ja se ärsyttää. Toivon että tää kaikki lähtis taas uudelleen liikkeelle ja ilman mitään ahdistus-stressejä :D

   Poista